Fantastiske Spanien

Jeg er meget heldig. Jeg er kommet hjem efter en vidunderlig tur til Spanien. Vi havde fundet billige flybilletter på dette site dertil og var taget af sted. Sådan lidt hovedkulds – eller impulsivt kan man sige. Vi var dernede i en uge, og alt var vidunderligt: Menneskene, maden, stranden og bjergene, solen. Det kunne bare ikke være bedre. Jeg havde i mange år gerne villet til Spanien, men af en eller anden grund, så er det altså først sket nu. Og jeg må sige, at jeg er forelsket i landet.

Vi nåede hjem

Vi nåede lige at komme hjem, og så brød alt det her med Covid-19 ud. Og det er jo forfærdeligt. Tænk på alle dem, som også har booket flybilletter ned til syden. Nu kan de ikke rejse. Eller de frarådes at gøre det – på det kraftigste.
Så, ja, jeg må sige, at jeg synes, at jeg er heldig. Jeg nåede det. Jeg nåede at komme ned sydpå og få en god dosis sol. Hårdt tiltrængt her i marts måned.

Barcelona i efteråret måske

Men fordi vi nu ikke ved, om vi kan komme på sommerferie til Spanien, så har jeg en idé om, at jeg vil lede efter billige flybilletter til Barcelona til efteråret. Det kan da ikke tage så lang tid, førend vi ved, hvad der vil ske. Det er en rar tanke. Man har noget at drømme om, så tankerne fra det ukendte og åbenbart farlige kan komme lidt væk.

Er det ikke en rar tanke? At vi kommer igennem denne misere, og kan rejse ud i verden igen? Det synes jeg, det er. Og tiden indtil da, vi kan det, kan vi jo passende bruge på at læse og lære om det sted, vi gerne vil hen. Det behøver jo ikke at koste noget. Det har vi jo heldigvis Google til at hjælpe os med. Så slå koldt vand i blodet, og nyd, at du er rask.