Gavepapir og miljø

På søndag skal jeg til fødselsdagsfest hos min tante. Hun fylder 60. Og hun er rigtig sød. Sådan som rigtig sukkersød. Det er næsten for meget med hende. Hun er også en meget konfliktsky kvinde. Der må ikke tales om problemer eller konflikter hjemme hos hende. Vi taler kun om behagelige ting. Om kærlighed og smukke ting. Hun har indrettet sin lejlighed fuldkommen i engelsk countrystil. Du ved sådan med rosa tapet og massevis af blomster. Tekopperne, hun altid serverer te i, har hun selv malet. Også med små blomsterbuketter eller kønne motiver af skovens små dyr. Det er faktisk alt for nuttet. Men sådan er hun. Og selvom jeg synes, at det bliver for meget med romantiske blomsterbuketter og yndige blonder overalt, så er min tante altså en meget klog kvinde. Jeg kan godt lide at tale med hende – om fx litteratur. Hun læser meget og har mange givet mig sine fortolkninger af poesi, som jeg slet ikke forstår.

Først en gave

Jeg skal finde en fødselsdagsgave til hende. Og det kan være noget af en opgave. Især når man slet ikke er til blonder og blomsterbuketter. Hun skal have noget meget romantisk. Det må gerne være farverigt, hvis det altså er i pink, rosa, lilla og lysegrønne farver. Det er jo de farver, hun bedst kan lide. Hvad skal jeg dog finde på at give hende? Sidste år gav jeg hende en vase. Den var håndlavet – og glasset har en svag, rosa farve. Den blev hun rigtig glad for. Men i år? Det er altså svært. Jeg har været på adskillige loppemarkeder, fordi jeg tænkte, at jeg måske kunne finde noget til hende på sådan et. Sådan noget rigtigt vintage. Måske et gammelt sæt spillekort. Hun elsker jo at lægge kabaler. Eller en parfumeflakon. Du ved sådan en med en pumpe, der hænger ud. De er meget romantiske, og hvis jeg kan få en med en mild duft af roser, så vil det være perfekt. Men hvor køber man sådan en? Aner det ikke.

Gavepapir på tilbud

Jeg kunne gå på nettet og finde en, men jeg har ikke tid til at vente på, at de sender den til mig. Hvorfor? Fordi jeg skal bruge lang tid på indpakningen. Jeg skal finde det helt rigtige gavepapir på tilbud – naturligvis helst noget med store blomster og holdt i, pastel farver. Det er jo ikke på mode, så det er ikke noget. man kan få i hvilken som helst boghandel. Der skal jeg vist lede lidt og måske tage helt ind til byen for at komme ind i den store forretning med kontorartikler. Jeg ved, at de sikkert har det helt rigtige gavepapir. Og jeg ved, at de også har gavepapir, der er lavet af genbrugspapir. Det sætter jeg nemlig pris på. Jeg vil helst bruge miljøvenlig og bæredygtig emballage, når jeg kan få det.

Jeg skal også have lavet et lykønskningskort til hende. Hun sætter stor pris på det, hvis man selv laver sådan et kort, og ikke køber et færdiglavet et. Konvolutter har jeg, så jeg skal også nå at være kreativ.