Polering i Gentofte

Jeg faldt ned fra stigen i lørdags. Det førte til et forstuvet håndled. Det gjorde virkeligt ondt. Min mand kørte mig på skadestuen, og vi fik lavet røgten billeder. Heldigvis var der ikke nogen frakturer. Men et håndled, der skal hvile, og som jeg ikke kan bruge i ret lang tid nu. Det er noget skidt. Og jeg bander meget, over at jeg bare tog chancen og lænede mig så langt til højre, at jeg mistede balancen. Jeg var ved at pudse vores vinduer udenfor. Da jeg er ret lille, så har jeg brug for en stige for at nå hele vejen op med svaberen. Og kluden. Normalt er det et job, jeg udfører på nogle få timer. Jeg kan godt lide at gøre det, hvis vejret er godt. Og det var det i lørdags. Ingen regn. Sol og kun en blid brise. Lige et vejr, som det er godt at røre sig i.

Faldet

Halvvejs igennem arbejdet falder jeg så ned. Og her sidder jeg så, med en forstuvet hånd og kan hverken færdiggøre arbejdet med vinduerne, strikke, eller smøre madpakker til ungerne. Min mand har taget ansvaret for madlavning og madpakker. Men vinduespudsning? Det gør han ikke.

Så jeg har besluttet at hyre en vinduespudser. Han skal komme og gøre arbejdet færdigt for mig. Jeg kan ikke holde ud at have beskidte vinduer. Vi har jo tit gæster i forbindelse med min mands job, og derfor skal her altid være rent. Jeg vil ikke have, at andre taler om, at min mands hustru ikke kan holde huset rent.

Vinduespudsere her i Gentofte

Min skærm på computeren viser lige nu en liste over vinduespudserfirmaer. Jeg søgte kun efter ”Vinduespudser 2820 Gentofte” og fik listen frem. Og nu sidder jeg og overvejer, hvilket af firmaerne jeg skal ringe til. Det gør ondt i min hånd. Det er, som om jeg kan mærke pulsen – sådan meget forstærket. Jeg bander over smerten. Det er ikke godt at bruge tastaturet, når man har et forstuvet håndled.

Jeg griber ud efter min mobiltelefon for at ringe til den første på listen. Naturligvis tænker jeg mig ikke om. Højre hånd kan ikke holde på telefonen. Det gør ondt. Og jeg taber telefonen på gulvet. Heldigvis lander den blødt på tæppet, og jeg bøjer mig ned for at samle den op med venstre hånd. Ved du, hvor svært det er at håndtere en mobil telefon med din ikke-dominerende hånd?

Svært med venstre hånd

Jeg kan bekræfte, at det bestemt ikke er nemt. Jeg tror, at jeg sad og fumlede med den telefon i, flere minutter inden jeg fik tastet det rigtige telefonnummer ind. Selvfølgelig svarede firmaet med det samme. Jeg forklarede dem, at de skal komme inden på lørdag, fordi da skal vi have endnu en forretningsmiddag for 6 mennesker. De var super flinke hos MEM Polering faktisk. De arbejder mange steder – min veninde siger, de også er på Vesterbro.

De lovede at komme allerede på torsdag. Det vil være lykken at få gjort vinduerne rene inden middagen. Og jeg håber, at jeg vil kunne komme af med min forbinding om håndleddet på lørdag. Det er ikke så rart at være ’bevægelseshæmmet’ af forbindinger på arm og hånd ved en middag, som skal gå godt.