Liberal dating

Det er jo ingen hemmelighed, at liberale mennesker er de bedste, vel? Og der er da heldigvis også mange af os. Det betyder selvfølgelig, at der også er mange af os, der bruger en eller flere af de datingsites, der findes på nettet – både danske og udenlandske – til at skabe kontakter. Og hvorfor skulle vi ikke også det? Dating på nettet er der jo ikke noget galt med.

Jeg synes faktisk, at der burde være en dating side for liberale. Det er jo ikke sagen at møde en køn pige ude i byen og så konstatere, at hun er fra Enhedslisten eller SF og derfor helt udenfor pædagogisk rækkevidde. Man kan jo ikke skabe et liv med en person, der ikke respektere hverken privat ejendomsret eller andre vigtige forhold.

Nå – det er et sidespring. Sagen er jo, at der findes alle mulige andre slags special dating sider som for eksempel Farmer dating, Senior dating og vistnok også noget med hunde dating. Så hvorfor ikke en datingside til liberale mennesker?

Nok om det – nu til noget helt andet.

Vintertid er brændetid

Vi kan vist godt være enige om, at der er koldt derude, ikke? Det er tid for at have en buldrende ild i brændeovnen døgnet rundt, så isen på ruderne ikke bliver for tyk. Og her er det jo en folkesport at score sig noget billigt brænde – ikke mindst med de priser, vi har på fyringsolie i år. Det er da helt vildt! Hvordan pokker skal vi blive ved at få råd til at købe olie med de priser?

Og hvad sker der, når Israel angriber Iran (som de forhåbentlig gør, inden det er for sent)? Vil oliepriserne så ikke stige voldsomt igen mon?

Jeg ved i hvert fald, at jeg skal have sikret mig masser af brændsel til brændeovnen inden – og så kan jeg også få tid til at date lidt. Det var nu tider dengang, hvor man bedømte en kvinde på, hvor meget brænde hun kunne kløve 🙂