Liberalt syn på misbrug

Lad mig starte med at sige, at jeg til fulde anerkender det faktum, at hash (THC) kan benyttes medicinsk i flere tilfælde – og med stor succes. Det er jo bare fantastisk, at det er tilfældet, og at for eksempel kræftpatienter og mennesker med Parkinsons kan hjælpes med medicinsk cannabis.

der, hvor kæden hopper af for mig, er de yderligt liberales forsøg på at legalisere hash som rusmiddel med henvisning til, at selv læger ordinerer hash til meget syge patienter. Det er så langt ude i hampen (no pun intended), at det skriger til himlen!

Så skal morfin vel også frigives til rekreationelt brug? Det bruges jo også af læger, ikke? Det er da den samme logik!

Jeg tester mine børn!

Vi bor desværre et sted, hvor vi er ganske tæt på et boligområde, der med årene er blevet nærmest en ghetto, og jeg skal lige love for, at det ikke er de bedste børn, der strømmer ud derfra. Og selvom begge mine teenagere er yderst fornuftige og ikke omgås dem direkte, kan det jo ikke undgås, at der sker noget af og til. Og det fik os (min kone og jeg) til at tage en s´drastisk beslutning sidste år: Vi er begyndt at give dem begge en hash test til hjemmebrug af og til!

De var ikke så vilde med det i begyndelsen, det skal jeg gerne indrømme. Men der er sket det pudsige, at efter nogle måneder er de faktisk blevet helt glade for vores uanmeldte tests! Det er de, fordi de begge føler en stor frihed i at vide, at VI ved, de er clean.

De har fortalt os om nogle af deres venner, der i deres familier ikke benytter en test – og om den mistanke eller i hvert fald frygt, de forældre føler nogle gange. det er en mistanke og en “støj”, vi er helt frie for i vores hjem.

Egentlig er det kommet lidt bag på mig, at de er så positive for det, og det har da også medført et par henvendelser fra forældre til vores børns venner, der ville høre mere om, hvordan vi gjorde, og hvordan de selv kunne komme i gang med det. Jeg henviser dem blot til denne hjemmeside – der er al den information, de kan drømme om.

2016-03-03_10-35-16