Ny del til røremaskine

Den har altså lydt mærkeligt i et stykke tid, og nu vil den slet ikke mere, sagde min kone for nogle dage siden, mens hun stod og stirrede lidt fortabt på vores store røremaskine, som hun altid bruger, når hun skal bage. Hun er en mester i at frembringe det lækreste hjemmebagte rugbrød og nogle yoghurt-boller, som vi godt kan lide at spise til morgenmad.

Det var lidt ærgerligt, for røremaskinen er mindre end et år gammel, og den var temmelig dyr, da vi købte den. Og man kan godt glemme enhver tanke om at få den sendt til reparation, for den slags er ofte så dyrt, at det ikke kan betale sig.

Så jeg valgte at skille den ad i håb om at finde ud af, hvad der var galt. Det viste sig hurtigt, at det var et tandhjul i maskinens transmission, der åbenbart havde forskubbet sig og nu var totalt ødelagt.

Det var ikke så besværligt at få det afmonteret, så jeg kan selvfølgelig også selv sætte et nyt i maskinen, hvis jeg kan skaffe sådan et. Og det ser det ud til, at jeg kan, for jeg fandt en webshop på nettet, der handler med alle slags reservedele til sådan nogle køkkenmaskiner og andre maskiner, man bruger i husholdningen.

Så nu har jeg bestilt et nyt tandhjul. Der var heldigvis mejslet et serienummer ind i hjulet, så jeg kan være sikker på at få det rigtige, og jeg regner med, at det kommer med posten en af de nærmeste dage.

Min søde kone er i øvrigt hende her: Marianne Bale