Makulator til hjemmekontor

For mindre end et halvt års tid siden rykkede vi rundt mellem os og værelserne, vi har her, hvor vi bor. Min datter flyttede ind i vores hjemmekontor. Vi flyttede ind i det lille værelse, hvor vores søn boede. Han flyttede ind i sin storesøsters værelse, og vores gamle soveværelse blev omdannet til et nyt og større hjemmekontor. På det nye hjemmekontor er der nu plads til 2 arbejdspladser. En til min mand. Han har ikke behov for så stort et hjemmekontor, men nyder sommetider at kunne flekse på sit job og arbejde hjemmefra. Og så er der plads til mit hjemmekontor. Og jeg har brug for massevis af plads.

Stor skærm

Jeg arbejder ved en 27 tommers skærm og har samtidig brug for en del skrivebordsplads, fordi jeg har mange prøve-eksemplarer af forskellige materialer, som vi arbejder med. Behovet for to arbejdspladser opstod, fordi jeg fik nyt arbejde. For et firma, der designer tøj. Det har hovedsæde i USA, men der er mange designere ansat fra hele verden – og de fleste af os arbejder hjemmefra. Det er et stort, kendt firma, og jeg er glad for at have fået jobbet. Jeg designer tøj til firmaets skandinaviske marked.

Lidt af en udfordring

Det var noget af en udfordring at få udtænkt omrokeringen her i huset i forbindelse med mit nye job. Men forandring skader som sagt ikke. Min datter hygger sig i det gamle hjemmekontor. Det er ikke så stort, men hun har fået plads til både arbejdsbord, reoler, seng og et hyggehjørne, hvor hun ofte sidder sammen med en veninde.

Vores dreng var ikke glad for at skulle flytte ind på sin storesøsters værelse. Han er et rutinemenneske og brød sig ikke om tanken. Men efter at have fået en del mere plads er han nu kommet til rette. Selv har vi indset, at det ikke er nødvendigt, at vores soveværelse er det største værelse. Vi bruger det jo faktisk kun til at sove i. Skabene, der er i det, er store nok til vores ting. Så helt fint.

Ny makulator

Hjemmekontoret var nok den største udfordring. Der var behov for at købe en ny kontorstol. Og min mand benyttede sig af lejligheden til at anskaffe sig en makulator. Han er meget opmærksom på det her med databeskyttelse og har længe ønsket sig en lille makulator. Den har han så fået nu.

Et lille nøgleskab også

Da vi var nede for at købe kontorstolen til mig, så vi også på nøgleskabe. Vi har gået og udskudt det i lang tid, men vi har et behov for at have et lille nøgleskab ude i vores garage. Indtil nu har vi skjult ekstranøglen til huset i et hul i en vindueskarm i garagen. Men det holder ikke. Vindueskarmen er ved at rådne, og vi skal have den udskiftet. Men et lille nøgleskab kan man godt skjule bag gamle haveredskaber og affaldsbøtter. Så da vi alligevel var i gang med indkøbene i forretningen ( Justmore ), fik vi også købt nøgleskabet.
Nu har vi så boet i de ’nye rum’ i et lille, halvt års tid. Det virker, som om det fungerer for os alle sammen.