Personprofil på Max Mardorf

Det er altid interessant at kigge lidt bag facaden på en virksomhed, og i dag kigger vi ind bag ruderne hos den lokale Home ejendomsmægler i Hvidovre – Max Mardorf. I netop ejendomsmæglerfirmaer er det ofte personen bag, der er den interessante – meget mere end selve kæden og et evt. firmanavn. Og som du sikkert har gættet, er det Max Mardorf, cand jur og valuar samt ejendomsmægler, vi skal høre lidt mere om.

Max Mardorf, Hvidovre, ejendomsmægler

Max Mardorf er uddannet jurist på Københavns Universitet og arbejdede på Datacentralen I/S i Valby et par år med et pilotprojekt, hvor alt vedrørende skatteret blev lagt på edb så der kunne søges efter love, afgørelser m.v. Dette projekt banede vejen for det nuværende statslige søgesystem Retsinformation.dk.

26 år som ejendomsmægler

Max Mardorf læste derefter til ejendomsmægler og valuar, og det har han her i 2012 været beskæftiget med i 26 år. Max Mardorf er kendt fra bl.a. tv-programmet “Helt solgt”, men han er også kendt som en af de skarpeste til at sælge huse, der ellers er svære at sælge i Hvidovre.

Max Mardorf privat

På det private plan er Max Mardorf gift på 25. år og sammen har parret tre børn. Max har aftjent sin værnepligt ved Forsvarets Auditørkorps på Holmen – dette skete efter endt jurastudie i øvrigt. Mardorf er en ivrig svømmer, og han støtter faktisk flere svømmere i Hvidovre, ligesom han køber en del reklamer i lokale sportsklubber for derved at støtte sporten.

Max Mardorf er formand for en selvforsvarsklub – nemlig Hamamoto – se mere her.