Smukke Tyskland

Det er fredag eftermiddag, og jeg har lige parkeret bilen i carporten. Jeg går hen til postkassen og tømmer den. Ingen regninger i dag. De fleste kommer også elektronisk, så hvorfor glæder jeg mig over, at der ikke er en rudekuvert. Avisen og et katalog. ”Kør selv ferie Tyskland” står der på katalogets forside. Åh, endnu et rejsekatalog, her i marts måned. Ja, de ved, hvornår de skal sætte ind. Men en kør-selv-ferie skal selvfølgelig planlægges i god tid – helst da.

Sommerferie i Tyskland

De fleste er jo i gang med at planlægge deres sommerferie lige nu. Så, hvorfor ikke. Jeg kan da kigge det igennem. Vi har nemlig længe tænkt på, at vi gerne vil på en kør selv ferie igen. Sidst vi var afsted, var det en stor succes. Hele familien samlet – også hunden – i en 14 dages tid et eller andet sted i Europa. Hvorfor ikke Tyskland. Det skal jeg kigge lidt på.

Der er flere afsnit i kataloget. Bl.a. et med gode råd til, hvordan man planlægger sin ferie. Fornuftigt. Der er også et afsnit, som er særligt rettet til, hvordan man finder en god feriebolig i Tyskland. Det kan måske være lidt et problem? Der er nogle henvisninger til sites, man kan kigge på. Det skal jeg huske at gøre i løbet af weekenden.

Harzen er altid et hit

Vi er jo 2 voksne, 3 børn og en hund, som skal afsted, så boligen skal kunne rumme os, og det skal være muligt at have en hund med. Den skal kunne få lov til at komme ind i boligen. Jeg har tidligere oplevet, at man kan godt få en hund med til boligen, men den skal blive i hundehuset udenfor. Allergi og den slags kan sætte nogle begrænsninger for, hvordan en bolig må bruges. Så det her med at finde ferieboliger i Tyskland, bliver vi vist nødt til at bruge lidt ekstra tid på. Jeg tænker nemlig, at det kunne være en idé at bo flere steder, så vi kan opleve flere steder i landet. Men for eksempel en ferie i Harzen – det går man jo bare ALDRIG fejl af!