Byg dit eget shelter i haven og føl friheden tæt på, året rundt

Byg dit eget shelter i haven og vær med på trenden. Det er begyndt at blive populært at bygge eget shelter i haven. Man er tæt på naturen. Det er ren mindfulness. Det er ikke bare for hippietyper længere. Alle kan være med på bølgen. Byg dit eget shelter i haven og indret det som du synes. Du kan selv vælge, om det skal være mere luksuriøst eller af den helt primitive slags.

De fleste foretrækker nok at have insektnet, som det mindste, hvor andre mennesker, som er mere friluftstyper, foretrækker et helt åbent shelter, så der er frit udsyn til stjernerne hele tiden. Nogle vælger at bygge et stilrigt shelter med moderne arkitektur, kreative udformninger og flotte materialer. Andre foretrækker et shelter med et afslappet, boheme-agtigt udtryk, der bare skal bruges til at sove i. Man kan gøre det mere multifunktionelt, hvis man vil.

Byg dit eget shelter i haven og inviter på den måde naturen ind i dit hjem og din hverdag. Måske er du bundet til at sidde indenfor på et kontor hele dagen. Med dit eget shelter har du frihed og luftrum i dine egne trygge omgivelser. Her kan du ånde ud og befri dig fra hverdagens spændinger.

Med dit eget shelter i haven kan du få det bedste og meste ud af de smukke, lange sommernætter vi har i Danmark.

Byg dit eget shelter i haven i forlængelse af dit hus så det er helt tæt på det hjemlige. Du kan også vælge at placere det længere fra huset, så det bliver en afdeling for sig selv. Du kan også overveje at placere dit shelter et sted i haven med særlig god udsigt. Byg dit eget shelter i haven og oplev ny livsglæde.