Den dejlige bondegårdsferie tiltrækker stadig flere nye gæster

Bondegårdsferie er den perfekte ferie til alle mennesker, der kunne tænke sig at komme tæt på bondegårdens mange dyr. Den kan ikke sammenlignes med den normale charterrejse, men viser i stedet et stykke kultur, som har været essentielt for Danmark gennem mange år, nemlig landbruget. Det er samtidig et billigere alternativ at tage på bondegårdsferie, men oplevelsesværdien er rigtig stor. I kommer til at opleve, hvordan det er at bo helt tæt på dyrene og se hvordan de bliver passet og plejet. Samtidig får man indblik i hvad det kræves for at drive et landbrug. Dine ferieværter vil være de respektive landmænd, som kan tilbyde et unikt indblik i hvordan landbrugslivet foregår. De vil tage imod jer med åbne arme, og står klar til at give jer en ferie i aldrig glemmer. Bondegårdsferien tiltrækker stadig flere gæster, fordi det giver et afbræk fra den til tider stressede hverdag. Derfor egner ferieformen sig rigtig godt til børnefamilier, som ønsker en ferie i et roligt tempo, hvor børn kan være børn. De vil under opholdet lære hvad god dyrevelfærd er, og hvad det kræver at passe dyr. Et godt eksempel på en sådan ferie får man, hvis man vælger at holde ferie hos Nymarksminde, hvor man både kommer tæt på livet på landet og samtidig for adgang til en masse andre oplevelser.

Unikke bondegårdsferier i levende omgivelser tiltrækker stadig flere gæster

En ting er helt sikkert, når man er på bondegårdsferie, og det er at bondegården næsten aldrig sover. Der vil være rig mulighed for at være i kontakt med landbrugslivet på næsten alle tider af døgnet. Ferieværterne står alle klar til at give din familie og dig en oplevelse udover det sædvanlige i nogle af de mest idylliske omgivelser, man overhovedet kan forestille sig. Mange bondegårde kører som Bed & Breakfast, men der er også mulighed for selvforplejning, hvis man hellere vil det.  De mange bondegårde byder også på fælles aktiviteter, hvor man kan indgå socialt med bondegårdens andre gæster. Bondegårdene varierer meget i størrelse. Man kan derfor selv vælge om man vil bo på en stor gård, med masser af husdyr. Eller hellere vil bo på en af de såkaldte fritidsgårde, hvor tingene foregår i et lidt langsommere tempo. Mange af gårdene er på nogle områder selvforsynende, og man vil derfor kunne spise grøntsager og kød, som er avlet på gården.

Rige muligheder for bondegårdsferie tiltrækker stadig flere nysgerrige gæster

Der er mulighed for at tage på bondegårdsferie mange steder rundt omkring i det danske land. Der findes flere hundrede bondegårde, som tilbyder at man kan komme på en rigtig bondegårdsferie. Hvis man går ind for økologi, er der også mulighed for at komme på en økologisk bondegårdsferie. Disse gårde benytter sig ikke af pesticider, men går kun ind for naturlig brug af gødning. Fælles for alle bondegårdene er, at de befinder sig i naturskønne og landlige omgivelser, der sikrer dine nærmeste og dig en uforglemmelig oplevelse. Bondegårdene varierer meget i størrelse og ingen af dem er ens. De har alle noget forskelligt at byde på. Nogle bondegårde har også plads til at huse lejrskoler, hvilket viser at kapaciteterne på gårdene varierer meget. Bondegårdsferien tiltrækker stadig flere gæster, fordi det er en sjov og anderledes ferieform udover det sædvanlige.