El-klaver og digital piano

Du har længe gået og glædet dig til, at du fik løn igen. Du har gået i meget lang tid og sparet sammen. Det er nemlig sådan, at du har ønsket dig et klaver i meget lang tid. Sådan et ganske almindeligt klaver, som du bare kan spille på, når du har lyst. Du har jo ikke fået dit klaver med dig, da du flyttede hjemmefra for snart 4 år siden. Men nu har du endelig fået sparet nok sammen til, at du kan købe et klaver. Og det vil være det første, du gør, når regningerne er betalt, og du har fået budgetteret for måneden, der kommer. Resten af beløbet, som du får udbetalt går direkte til klaver-kontoen. Sådan skal det bare være. Det har du bestemt dig for. For længe siden.

De er ganske billige

Ærlig talt? Har du virkelig gået og sparet sammen i 4 år for at kunne købe et klaver? Så må det altså være et meget dyrt klaver, du vil have. Eller måske et af de der flygler, der bare koster flere hundrede tusinde kroner. Er det grunden til, at du er taget hjem til dine forældre hver eneste weekend? For at kunne spille klaver? Har du virkelig afstået fra at spille klaver i så lang tid, når det betyder så meget for dig?

Det digitale el-klaver

Sig mig lige: Ved du slet ikke, at der findes noget, der kaldes for digital piano – se her? Det er faktisk et klaver, bare med digital teknologi. Ikke den gammeldags strenge-teknologi. Jeg kan sige dig, at hvis du ikke ved det, så har du virkeligt levet på en anden planet. Et digital piano koster slet ikke i nærheden af, hvad et almindeligt godt klaver – med strenge – koster. Og et digital piano lyder fuldkommen som et gammeldags velstemt klaver. Ja, du kan faktisk finde et digital piano, hvor du kan vælge om lyden, det afgiver, skal være som et klavers eller som et flygels.

Jeg sagde før, at et digital piano ikke koster så meget. Du kan faktisk finde meget billige digital pianoer. Nogle er endda sammenklappelige, så du fx kan tage det med dig på ferie. Det er bare at klappe det sammen og så ned i kufferten med det. Det undrer mig virkeligt, at du ikke har købt sådan et digital piano for lang tid siden. Men det har du altså ikke.

Prøv det – du vil overraskes

Jeg vil dog råde dig til at gøre det. Også selvom du har spinket og sparet i 4 år nu. Du kan sikkert bruge dine penge til mange andre ting også. Der vil helt sikkert være overskud på din opsparingskonto. Der findes specialforretninger, der har specialiseret sig i salg af digital pianoer. Du burde besøge sådan en forretning. Deres personale er søde og hjælpsomme. Og de kan vejlede dig, så du finder netop det digital piano, som passer til dig. Et køb af et digital piano, vil måske være den rigtige løsning for dig. Du vil kunne nyde at spille på klaver, uden at føle, at du har brugt for mange penge på et instrument.