Fart på blomster

I havde ualmindeligt travlt i maj måned. Det er jo også en måned, hvor der er mange bryllupper. Så der var travlhed med at få bundet og sendt buketter til brudepar, der lige var blevet viet. Nu har det så været en forholdsvis rolig sommer. Der har været arbejde til alle – heldigvis – men det har ikke være sådan, at I har været ved at drukne i arbejde.

København køber blomster

Som ejer af en blomsterforretning, der også sørger for blomsterlevering i hele København, er du godt tilfreds med den udvikling, forretningen har været inde i de sidste mange år. Du overtog butikken fra din far. På det tidspunkt var der også krise. Og din far var meget mistænksom overfor det her med at sælge blomster via internettet. Men da du overtog butikken, overtog du også ansvaret for den. Og du kunne godt se, at fremtiden – dengang – lå i internettet.

Fik lavet en god hjemmeside

Du fandt derfor en udvikler, der kunne lave en webshop for dig. Det var noget af en investering, du lavede dengang. Men det viste sig at være en god investering. Der var i hvert fald flere og flere, der så det positive i, at de bare kan sidde derhjemme og kigge på billeder af flotte buketter og så trykke på en knap. Ok, der har været nogle kiks indimellem – sådan noget med, at der var forkert adresse for, hvor buketten skulle leveres. Eller navnet på modtageren ikke var korrekt. Men alt i alt: Du er ret glad for, at du havde modet dengang.

Og nu ser du frem til endnu en travl måned. September er også en måned, hvor der er mange bryllupper. Skulle du introducere en ny særlig buket til brudepar? Det er en idé, du går og pusler med lige nu. Det vil kræve, at dit site bliver opdateret – hvilket det alligevel skal, så hvorfor ikke?