Hvordan bruger du en karma polisher poleremaskine?

Jeg fortæller hvad min erfaring er med brugen af Karma polermaskine , for at være mere præcis en af typen Dual action polermaskiner. Det er selvfølgelig vigtigt inden du polerer bilen, at den er ren. Du skal sørge for at plastik lister er dækket af sådan så du ikke for poleret på dem, for polermiddel på sort plastik er ikke en så god kombination. Så det er vigtigt at inden du maskin polerer din bil at du har handlet de helt rigtige bilpleje produkter så du er klar til kamp. Du starter med og sætte din bagskive til dual action polermaskine, derefter sætter du polerskiven på bag skiven med velcroen ned mod bagskiven.

Der næst skal du påføre din poleremiddel i nogle små klatter på polereskiven. så Sætter du poleremaskinen ned på bilen og køre med laveste hastighed i et minuts tid for lige at få fordelt produktet ordenligt ud, så du ikke får sprøjtet det ud over det hele. Derefter sætter du maskinen op på lidt højre hastighed og køre op og ned op og ned op og ned og derefter køre du med poleremaskine fra side til side, du kan se når din poleremiddel er ved og være tørret op efter 4-5 minutter så stopper du din dual action poleremaskine. Så tager du din lækker Mikrofiber klud og tørre efter.

Der næst kan du fortsætte med et mellem slibende poleremiddel du skifter din polereskive på din poleremaskine til en der sliber mellem sætter den fast på din bagskive til Dual action poleremaskine og så gør du fuldstændigt som før små dryp på polereskiven med dit mellem slibende poleremiddel. Lav hastighed på poleremaskinen og så fortsætter du bare processen en gang mere, og efter noget tid, så sætter du farten op på din poleremaskine og køre i et til fem minutter igen derefter slukker du din poleremaskine.

Tør af med din Mikrofiber klud lækker og se om det ønskede resultat er nået. Til sidst skal du polere med et fint poleremiddel for at opnå den sidste dybte i lakken. Sæt en fint slibende polereskive på din poleremaskine og gør så som de andre gange lidt poleremiddel, fordel, og polere i 3-5 min. Når dette er overstået er det blevet tid til beskyttelsen af bilens lak, første trin er lakforsegler som går ligger sig som en beskyttende hinde, du kan købe en blød polereskive der overhoved ikke sliber, men er lavet til og påføre voks/lakforsegler med og den kan du finde der hvor du køber dine bilplejeprodukter så du kan påføre det med polereskive.