Liberalt at rejse billigt

Nå – nu kan jeg simpelthen ikke holde min kæft længere. Det handler om flybilletter, om Ryan Air og om fagforeninger. De forbandede fagforeninger, der lever i forrige århundrede med våde drømme om at etablere et socialistisk system a la Cuba og Nordkorea, ødelægger ganske enkelt 100 gange mere, end de gavner. 3F for eksempel – en eksponent for proletariatets diktatur i vær grad. Men heldigvis er virkeligheden klogere end de ølstinkende pampere med rødmossede ansigter.

Billige flybilletter sikrer velfærd

Hvad disse mentalt voldsomt underfrankerede og sørgelige eksistenser i 3F ikke forstår, kan der skrives tykke bøge rom. En af tingene er det faktum, at lavprisselskaber som for eksempel Ryan Air betyder, at strømmen af valutaberigende turister til Danmark eksploderer!

De medvirker også til, at mindre velhavende danskere kan få råd til at rejse udenlands på ferie, opleve nye kulturer og berige deres forstadsliv. Men det er 3F da ligeglade med, ikke?

Personligt har jeg det sådan, at skal jeg ud at rejse, vælger jeg det flyselskab, der på den givne dag og til den givne destination kan give mig de billigste flybilletter. Det har jeg altid gjort, og med internettet og fremragende services som det danske Rejsepriser.dk er det jo nemt.

Du kan jo selv prøve – det er en ren leg at finde billige flybilletter.

Hvad så med løn?

Jeg er slet ikke i tvivl om, at for eksempel asiatiske stewardesser hos et lavprisselskab er lavere lønnet end kornfede danske ditto. Men det er jo altså et resultat af en absurd skattepolitik og et velfærdssystem, der er løbet helt af sporet. For at opretholde et anstændigt liv i Danmark, skal en stewardesse jo have 3-4 gange så meget i løn, som hendes asiatiske kolleger skal for at opretholde samme levestandard i deres hjemlande. Det er et faktum.

Hvis nu de ulidelige fagforeninger i stedet kunne kaste fokus på at få de dovne systemnassere ud af sofaen og i nytte, kunne det jo være, der blev råd til at lette skatten og lette løntrykket på arbejdsgiverne. Reelt set vil ethvert intelligent menneske jo være ligeglad med en lønnedgang brutto, hvis købekraften var uændret. Og det ER muligt!

Hvad siger du?