Tyrkiet som rejsemål

Der er dejligt i Tyrkiet, men er det sikkert at tage til Tyrkiet med alt det, der sker med ISIS, bombninger og sådan noget. Tjah, jeg kan da have min bekymring. Der er sikkert steder, der er mere sikre end andre at tage til. Ifølge Udenrigsministeriet er der en betydelig risiko for terrorangreb i Tyrkiet. Det er især den østlige del af Tyrkiet, hvor sikkerhedssituationen er skærpet, men også Ankara, Istanbul og Side har en betydelig risiko.

Rejsende bør holde sig fra politiske forsamlinger og demonstrationer. Vær også opmærksom på, at militante islamister har vist interesse for at ramme vesterlændinge, herunder også turister. Du bør også holde dig fra politistationer, militærinstallationer og større offentlige bygninger. Der advares også på Udenrigsministeriets side om overgreb af seksuel karakter i turistområderne ved kysten. Personligt er jeg mere tryg ved at flyve til New York for eksempel.

Vælger du på trods af dette at tage af sted, er der nok at se på. Fuldstændig fantastisk syn er den Blå Moske med mosaikker, glas, kupler og dekorationer. Goreme National park er en smuk oplevelse. Du må heller ikke snyde dig selv for et tyrkisk bad. Gå gerne udenfor rush hour, hvis du gerne vil have god tid og ikke vil skyndes på.

Et cruise i Tyrkiet er en fantastisk oplevelse. De fleste starter i Bodrum og slutter i Antalya. Meget smuk tur med blåt blåt hav. Ruins of Ehpesus er også et besøg værd. Der er så meget historie at lære og opleve her.

Har du så besluttet dig for at flyve til Tyrkiet? Så er det bare med at finde de billige flybilletter til Tyrkiet.

Hvem anbefaler du at rejse med? Og hvor skal jeg booke? Online eller gennem rejsebureau? Jeg hører gerne dine erfaringer med billige flybillet til Tyrkiet og generelle forholdsregler ved rejse i Tyrkiet.