Kort om det at rejse

Har du ikke været ude og rejse i år? Hvorfor dog ikke? Var det noget med, at du ikke havde lyst – eller tid? Der kan være mange gode grunde til, at du ikke har været ude at rejse i år. Det var jo ellers noget, du jævnligt gjorde, inden Covid-19 kom på banen. Men de sidste års ferier i Danmark har været skønne – og selv om du savner at komme til udlandet – så har du bare ikke taget dig sammen. Det er pudsigt, hvor hurtigt gamle vaner kan lægges væk og nye kan findes frem. Du siger, at du faktisk gerne vil ud at rejse. Du har bare ligesom manglet tid og penge til det.

Så billigt at rejse

Altså, det her med tid, det forstår jeg godt. Men er det virkeligt et pengeproblem for dig? Du har et godt job og en god indkomst. Så det er nok et spørgsmål om, at du egentlig ikke turde rejse væk fra Danmark. Det er nemlig ikke særligt svært at finde billige rejser. Der er tonsvis af dem. Det handler kun om, at du skal finde dem. Ja, jeg taler om alle mulige rejser. Rejser, der varer i 3 dage, 7 dage eller 28 dage. Naturligvis er der prisforskelle. Men hvis du bevidst leder efter billige rejser, så kan du altså sagtens finde én, der opfylder dit behov for at komme til London, Thailand eller Norge.

Endda rejser med alt inkluderet

Nu tænker du måske, at jeg kun taler om billige flybilletter. Nej, det gør jeg ikke. Jeg taler om billige rejser, hvor alt er inkluderet: Transport, logi og afgifter. Du skal naturligvis selv betale for din forplejning. Men det gør de fleste jo gerne alligevel. Så hvis du virkeligt gerne vil en tur til Spanien, så søg på nettet. Bare skriv ”billig rejse” i søgefeltet, og du vil blive henvist til adskillige sites for bureauer, der sælger billige rejser.