Skrot tabuerne!

Selvom Danmark var det første land i verden til at frigive porno og faktisk er et meget frisindet land, når det handler om sex og seksualitet, så er der altså stadigvæk en hel del tabuer omkring sex og sexliv. Ingen taler fx om, at ældre kvinder faktisk godt kan have et meget aktivt sexliv. Ingen taler om deres mormor, der bruger dildo, fordi hun ikke har en partner og derfor har valgt selv at styre sit sexliv uden indblanding fra andre. Hun vil heller ikke høre på gode og velmente råd om, at hun bør melde sig ind i den lokale bridgeklub for eventuelt at møde en partner.

Kun få er åbne om det

Det er faktisk ret få mennesker, der taler frit om deres brug af sexlegetøj. Ok, det hører til i den del af livet, som hedder privatliv. Så vi skal selvfølgelig respektere, at nogen ikke vil tale om det. Men, det  har jo vist sig, at sexlegetøj bliver solgt i enormt store volumener – og for rigtigt mange penge. Og det må jo simpelthen betyde, at vi godt kan lide at lege med vores seksualitet. Vi kan lide at eksperimentere med den. Vi har måske brug for sexlegetøj, fordi vi ikke kan få tilfredsstillet vores behov på andre måder.

Alle ved, hvad det er

Alle ved dog, hvad en dildo er. Det er nok ikke alle, der har brugt en dildo i deres udforskning af deres seksualitet. Men de fleste ved slet ikke, at der findes dildoer, der er lavet af glas eller metal. De har en forestilling om, at en dildo er lavet af silikone eller plastik. De fleste har en forestilling om at sexlegetøj – fx dildoer – kun skal bruges til at tilfredsstille et behov – her og nu. Det er da også rigtigt. Men der er rigtigt mange, der ikke ved, at dildoer også findes i udformninger, der er mere skulpturelle end de egentlig er efterligninger af en erigeret penis. Hvis du ved noget om dildoer, så ved du også, at der er mennesker, der har deres dildo stående fremme lige ved siden af sengen – og de bliver ikke røde i kinderne, når du ser den. Den ligner nemlig ikke en dildo. Den ligner måske en lille skulptur, som bare er smuk at se på.

Populært sexlegetøj

En dildo er et af de mest populære stykker sexlegetøj, der findes. Og den behøver ikke at være en skulptur. Den kan også ligne en penis. Den er da også god at lære sig selv og sin krop at kende med. Så du skal ikke tøve, hvis du gerne vil købe en dildo.

Dildoer fås i alle prislag. Men pas på: Du skal undersøge, hvilke materialer den, du køber, er lavet af. Der findes nemlig materialer, som kan være farlige for din krop. Du gør derfor klogt i at tale med en ansat i den forretning, der sælger sexlegetøj – for eksempel PrivatePlay, inden du bestiller din første dildo via nettet. De kan også vejlede dig om, hvilken dildo, der er god til ’begyndere’. Nej, du skal ikke være flov over, at du gerne vil have en dildo. Tværtimod.