Større møder

Hvis du nu skulle arrangere et møde for 30 personer, hvor I skal diskutere den fremtidige strategi, hvor ville du så gøre det? Altså, jeg mener, hvad ville du vægte, at deltagerne havde adgang til? Er det noget med, at de skal have lov til at gå ture i naturen, så de kan få tankerne sat i den rigtige rækkefølge? Er det noget med, at der skal stå frisk kaffe til rådighed i de sene nattetimer? Vil der måske være oplæg fra personer, der ikke har tilknytning til jeres organisation, men som ved meget om jeres kerneområder? Eller er det noget med, at I bare skal have sat ord på tankerne og så få strategien skrevet af en professionel skribent?

Nordsjælland er genialt

Vægter du naturen og muligheden for at få klaret hjernen, så kan vi anbefale mødepakker i Nordsjælland. Pakkerne inkluderer ikke kun forplejning og mødelokale. De inkluderer også morgenmad. Overnatning må du tale med administratoren af vores mødefaciliteter om. Han og hans medhjælp kan sagtens finde logi til alle. Vores mødepakker indeholder alt, hvad der har med forplejning at gøre, så længe mødet varer. En dag? To dage? Fem? Det er lige meget. Der vil altid være frisk kaffe. Der vil altid være frisk frugt. Spørgsmålet er, om du vil have, at der også er lækker chokolade til eftermiddagskaffen. Spørgsmålet er, om du vil have fersk eller friskrøget laks og sild på frokostbordet. Det er den slags små detaljer, der afgør prisen på mødepakkerne, du kan købe her blandt vores skønne mødefaciliteter på Sjælland.

Formidable mødelokaler

Du har været i denne situation før. Og du har skrevet til det sted med fine mødelokaler i Nordsjælland, som du har brugt før i tiden.

Det, der bare overrasker dig, er ærligheden med hvilken, du får svar på nogle af dine spørgsmål. Du får simpelthen at vide, at prisen afhænger af dine krav. Det er helt fint. Faktisk synes du, at det er rart at få så ærlige svar. Der er ikke nogen skjulte beløb eller noget, du skal spørge ind til. Du får simpelthen et ’menukort’, som du kan vælge fra.

Overnatning for mange deltagere

Og du får også at vide, hvor du skal henvende dig for at få flere oplysninger med hensyn til overnatning for 30 mennesker. Det er ikke en lille gruppe. Det er heller ikke en kæmpestor gruppe mennesker. Men det er mennesker, som skal have mulighed for at kunne bruge deres kreativitet under mødet. De skal have mulighed for at strukturere deres tanker. De fortjener gode mødefaciliteter, fordi de har sagt ja til din invitation. Så, du har et stort ansvar foran dig: Du skal sørge for, at alle er tilfredse. Og det skal du fordi, du vil gerne kunne invitere dem igen.

Din opgave er at sørge for, at de mødelokaler, du skal bruge, kan leve op til kræsne kunder, humoristiske mennesker, der bare kommer for at fordrive deres tid, trætte mennesker, som har rejst i mange timer, nervøse og stressede mennesker, som skal holde diverse oplæg og give input til jeres nye strategi. Og du ved, at rammerne for et godt møde er alfa og omega.