Vi har haft indbrud

Det er simpelthen den værste følelse, at komme hjem til sin hus og se at der har været andre inde på ens enemærker. Det er rigtigt surt at de har taget vorss mykker og vores kamera, men det er til at erstatte. Følelsen af at være blevet krænket er det værste.

Vi er lige kommet hjem fra 14 dage camping i det Sønderjyske hvor vi hyggede sammen med de andre fra bridgeklubben. Det er en fast tradition at vi i starten af juli tager 14 dage afsted sydpå og hygger os sammen. I år er vi så kommet hjem til denne ubehagelige overraskelse.

Normaltvis har vi altid en aftale med naboen om at vi kigger efter hinandens huse her i sommerperioden, men lige netop i år er vores nabo indlagt på hospitalet med galdesten, så det kunne ikke lade sig gøre. Vi har lige netop indkøbt trådløst overvågningskamera til vores campingvogn, så vi ikke får indbrud i den, mens den står på pladsen og vi er på vinslot eller lignende. Men at det var her hjem til vi skulle have købt en alarm havde vi ikke gættet.

En ting er nu helt sikker at vi skal have en alarm installeret herhjemme, en som er billig og effektiv. Vi havde besøg af falck, eller G4S som de hedder nu om dage. Det var godtnok en større udskrivning og så med et månedligt abonnement. Hvad er der blevet af en almindelig alarm?

V har være på nettet og fundet en god og billig gsm alarm som vi er ret glade for. Vi kunne selv installere den med lidt vejledning fra leverandøren. Tag og besøg deres hjemmeside hvis i skal have en alarm.

Tagget , ,