Er WP det bedste tilbud?

Der var engang, hvor folk håndbyggede hjemmesider – eller brugte mere eller mindre obskure software som Frontpage fra Microsoft eller Adobe GoLive etc. Efterhånden er det CMS ( Content Management System ), der har overtaget – og heldigvis for det! Det giver bedre adgang for flere til at få professionelle hjemmesider op at stå, men desværre er der stadig her i 2017 en del CMS, der er direkte elendige, når det kommer til at skabe kode, der er hurtig og Google-venlig. Så er der den gratis del – og her er WordPress det mest kendte. Men er WordPress (forkortet WP) det bedste tilbud i dag?

Lav det selv?

Lav din egen hjemmeside synes at være mantraet i dag. Og det er der flere mulige løsninger – nogle systemer ligger online lige til at gå til. Og nemt er det da også – men flertallet af dem er bare ikke særligt egnede, når det handler om for eksempel SEO. Det er der så til gengæld ét system, der i den grad er:

WordPress

WordPress blev oprindelig udviklet som en blogplatform, men er i dag nærmest sekundært en blogplatform og primært et fuldgyldigt CMS. I øvrig det største i verden! Det kan du læse om i denne artikel: http://www.dugfritspejl.dk/danske-temaer-til-wordpress.html

Selve systemet er ganske gratis og kan downloades på wordpress.org – men det er stadig lidt af en tilsnigelse 100% at kalde det for en gratis hjemmeside. Dels skal mange købe sig til design – og nogle uden teknisk indsigt også til installationen. Og dels skal der jo betales for webhotel, omend dette er yderst billigt nu om dage.

WordPress er nærmest blevet en de facto standard i dag, og det er ganske betegnende for systemets kvaliteter, at stort set samtlige online marketing firmaer i verden har deres egne hjemmesider bygget i WordPress, ikke?

Hvis du er i markedet for en god og stabil platform, der konstant udvikles, er skalerbar og yderst søgemaskinevenlig, er det entydige svar: WordPress. Og dermed er spørgsmålet, der indteldte denne artikel også besvaret:

WordPress ER det bedste tilbud på et CMS i 2017.